UK flag

Mentometer AS:

 • Tlf. (+47) 22 00 76 50
 • Spellemann til Thea Hjelmeland!

  Lørdag kveld fikk Thea Hjelmeland Spellemannspris i klassen "Indie" for hennes kritikerroste album, "Solar Plexus". Vi gratulerer!

  Foto: Vegard Fimland

  FB share

  Sist oppdatert: mandag den 19. januar 2015 kl. 14.45

 • SiLyA til Mentometer

  bilde A

  Vi er stolte av å ønske SiLyA velkommen til Mentometer! Stjernekampvinneren er en liveartist til fingerspissene og over 1 million seere fikk med seg seieren hennes i høst. I januar skal hun fylle Sentrum Scene, der hun blant annet kommer til å fremføre sin nye singel ”Sucka”, Bob Dylans ”Make You Feel My Love” og ”You Got the Love” av den amerikanske soulsangeren Candi Staton.

  FB share

  Sist oppdatert: fredag den 15. november 2013 kl. 14.36

 • Lars Vaular til Mentometer

  bilde A

  Vi er stolte over å få representere Lars Vaular i Norge! Til høsten slipper Vaular sin femte soloskive «1001 Hjem». Første smakebit kom nylig i form av den stemningsfulle låta «Nonsens», produsert av Thomas Eriksen. «Nonsens» kom til gode mottakelser fra et samlet pressekorps. Ta kontakt for booking.

  FB share

  Sist oppdatert: torsdag den 22. august 2013 kl. 14.21

 • Margaret Berger nr 4 i ESC!

  Margareth Berger er tilbake i landet etter en veldig sterk 4. plass i Eurovision Song Contest i Malmø. Over 1,5 millioner nordmenn og omlag 125 millioner europeere fikk med seg finalen og responsen på Bergers opptreden har vært overveldende. Nå venter en sommer med mange festivaler og konserter for en av landets fremste artister. "I feed you my love" ligger på andreplass på salgslistene blant ESC-artistene i Europa totalt, og her i Norge topper låten iTunes-listene, og parkerer med det alle andre norske MGP-bidrag.

  FB share

  Sist oppdatert: onsdag den 22. mai 2013 kl. 14.55

 • Hellbillies tar med Tom Roger Aadland på tur!

  Hellbillies er allerede i gang med en lang Norgesturné som totalt teller 23 konserter. Hellbillies feirer 20 år og er et av landest desidert beste og mest populære liveband. Forrige uke åpnet turneen på hjemmebane i Ål og bandet har spilt for utsolgte hus hele åpningshelga.

  bilde AFra den 7. februar tar de med seg en annen sterk norsk låtskriver og tekstforfatter. Tom Roger Aadland varmer opp for Hellbillies de neste ukene frem til 13. mars, med unntak av konserten på Rognan. For Aadland er det en stor glede å få være med Hellbillies på turné og vi håper at publikum også får med seg en av landets sterke visestemmer når de er på konsert.

  Aadland ga ut albumet "Fløyel og Stål" i september, og ble bl.a. 1-listet på NRK P1 i høst med låten "Min beste ven på ein dårleg dag".

  Hele Hellbillies-turneen kan du se her

  Mer om Tom Roger Aadland

  FB share

  Sist oppdatert: tirsdag den 5. februar 2013 kl. 12.03