UK flag

Mentometer AS:

 • Tlf. (+47) 22 00 76 50
 • Hellbillies gjør Oslo Spektrum 24. November

  bilde A

  Eksklusiv gjesteartist: Jonas Alaska med band

  Lørdag 24. november er det duket for storstilt feiring av ett av landets fremste og mest populære liveband: Hellbillies. I anledning nytt studioalbum og 20-års jubileum som plateutgivende artist, samler Hellbillies fans fra hele landet til en gedigen jubileumskonsert i Norges storstue Oslo Spektrum. Denne konserten setter punktum for konsertåret 2012.

  Med 20 år på baken siden debutalbumet ”Sylvspente Boots” (1992), 1.500 konserter, 12 plateutgivelser og nytt album i november, er Hellbillies klar for en skikkelig festaften i Oslo Spektrum. Konserten blir et dypdykk i bandets rikholdige katalog, med gamle klassikere og helt nye låter.

  Innspillingen av Hellbillies’ nye album er godt i gang og første smakebit er ventet mot slutten av sommeren. Albumet følger opp ”Leite etter lykka” (2010), som tilbragte hele ni uker på 1. plass på VG-lista og solgte 80.000 eksemplar i Norge.

  Kveldens gjesteartist er ingen ringere enn Jonas Alaska med band. Alaska gav ut ett av fjorårets mest omtalte debutalbum og vant tidligere iår Spellemannpris i klassen ”Årets nykommer”.

  Billetter i salg fra fredag 1. juni kl. 09.00. Billettpris Nok 450,- + avg.

  Kjøp deluxe-pakke med billett, ny CD og eksklusiv t-skjorte for Nok 525,- + avg.

  Begrenset antall tilgjengelig for salg. CD og t-skjorte ettersendes per post i begynnelsen av november 2012.

  For intervjuforespørsler, vennligst kontakt Nina Lauritzen nina@headof.no

  FB share

  Sist oppdatert: fredag den 1. juni 2012 kl. 13.16

 • Turboneger ute med ny singel

  Turboneger er tilbake! Sommeren er full av store festivaler over hele Europa, og i dag slippes første singel fra det kommende albumet. I dagens aviser hylles norsk rocks tøffeste band med masse skryt og femmer for singelen "You give me worms"! I kveld kan du se hvorfor når Turboneger gjester Lindmo på NRK.

  Hør låten her

  Bilde A
  Foto: Andreas Grønneberg, Dagbladet/dagbladet.no

  I et intervju med Dagbladet forteller Turboneger om arbeidet med albummet som kommer før sommeren og om målet for bandet er "å gi kidsa heftig musikk mens flåtten gnager på dem".

  Les saken her og anmeldelsen av singelen "You give me worms" her

  FB share

  Sist oppdatert: mandag den 14. mai 2012 kl. 15.43

 • Lars Håvard Haugen til Mentometer

  bilde AVi ønsker Hellbillies-gitarist Lars Håvard Haugen velkommen til Mentometer! Vi overtar booking for en av landets ypperste gitarister fra og med dagens dato, og ser frem til et spennende samarbeid.

  Lars Håvard Haugen ga ut instrumentalalbumet "Six Strings and the Truth" i fjor og fikk strålende anmeldelser for både plata og konserter i fjor. Dagbladets Øyvind Rønning kåret konserten under by:Larm i fjor til festivalens høydepunkt, og ga Haugen en 6er da. Les anmeldelsen her.

  Ta kontakt for booking

  FB share

  Sist oppdatert: onsdag den 25. april 2012 kl. 13.28

 • Frida Amundsen på Senkveld

  Få med dere albumaktuelle Frida Amundsen på selveste Senkveld med fullt band i dag!

  FB share

  Sist oppdatert: fredag den 20. april 2012 kl. 13.30