UK flag

Mentometer AS:

 • Tlf. (+47) 22 00 76 50
 • Anmeldt: Lisa Dillan

  Bilde A Lisa Dillan og Asbjørn Lerheim får stadig inn supre anmeldelser for "Love Me Tender - The Quite Quiet Way".

  Til nå har de fått seksere i Harstad Tidende, Side.2.no og i Oppland Arbeiderblad, og en femmer i Avisa Nordland. Karakteristikkene har gått fra

  ”Dette er så flott, så vakkert, så sterkt, så personlig og så unikt at det bare er å gi seg ende over og flytte inn i Lisa Dillans Elvis-verden. Lisa Dillan – jeg er “Stuck on You”!

  til ”Elvis lever ikke, og han er heller ikke gjenoppstått. Men han må da være reinkarnert i Lisa Dillan.”

  I dag er det Dagbladet som gir albumet en femmer og karakteristikken "Meget vakkert, som et rekviem over Elvis."

  FB share

  Sist oppdatert: tirsdag den 10. april 2012 kl. 15.44

 • Hellbillies til Mentometer!

  Bilde A

  Det er en stor glede å ønske Hellbillies velkommen til Mentometer!

  Hellbillies er et av landets aller fremste band og har siden starten vært et av våre desidert beste liveband. En vellykket blanding av amerikansk country og sørstatsrock, med tekster på klingende hallingdialekt har gitt dem et stort publikum, med fans fra sju til sytti. Siden platedebuten Sylvspente boots i 1992 til det nyeste albumet Leite etter lykka har de solgt godt over en halv million plater, og spilt over 1500 konserter.

  I år kan vi se frem til nytt album med nye låter fra Hellbillies, og vi på Mentometer gleder oss til et godt samarbeid!

  Mentometer tar over booking av Hellbillies fra og med november 2012.

  FB share

  Sist oppdatert: tirsdag den 10. april 2012 kl. 14.03

 • Anmeldt: Mirror Lakes på Mono

  Mirror Lakes lanserte sitt debutalbum på fredag og spilte i den anledning konsert på Mono. Det var stappfullt og vanvittig god stemning. Med seg hadde de Ebbot (The Soundtrack of our lives) som spilte gromlåter etter konsert. Gaffa var like begeistra som oss, og skriver bl. a.

  bilde A "Sammen på scenen skaper de rom for hverandres musikalske eksesser. Fivels varme, sjelfulle vokal er i så måte perfekt for Schreiners myke og innstuderte gitarpartier. At Mirror Lakes trigget en nostalgisk drøm om sommer og vestkyst hos publikum er ingen underdrivelse. " Les anmeldelsen i sin helhet her

  Foto: Sara Angelica Spilling (Gaffa)

  FB share

  Sist oppdatert: tirsdag den 27. mars 2012 kl. 11.36

 • Mentometer lanserer ny nettside

  Det er med glede vi kan lansere vår flotte, nye nettside!

  Her kan du blant annet holde deg oppdatert på konsertene til artistene våre i kalenderen, og følge med med nyheter om Mentometer, artistene våre og festivalene vi jobber med.

  bilde A

  All utforming og design er utført av den fantastiske Dag Eng.

  FB share

  Sist oppdatert: torsdag den 22. mars 2012 kl. 11.01

 • Eksklusiv releasekonsert med Mirror Lakes

  Fredag 23. mars er det duket for plateslipp med Mirror Lakes. Ebbot Lundberg (TSOOL) spiller plater før og etter konserten og har lovet en innføring i sjangeren "Øl-psykedelia".

  Bilde A Ikke mange band gir ut dobbeltalbum som sitt første, men så er det heller ikke mange band med så mye musikkhistorie som gir ut plater her til lands. Mirrorlakes består av Frode Fivel på vokal, Trond Mjøen og Knut Schreiner på gitar, Håvard Krogedal på bass og Arne Mathisen på trommer.
  -
  Aftenposten kåret dem til årets "nykommer" etter bandets første konsert i Oslo og skrev bl. a. følgende:
  "Jeg hadde ikke hørt noe av låtmaterialet fra før, men det tok ikke mange minuttene før Mirror Lakes utstrålte noe gjenkjennelig. Forkjærlighet, ja, men mest av alt en spille- og låtskriverkompetanse som går utenpå de aller fleste. ... Kall det gjerne «feinschmeckerrock», jeg tenker utsøkt artisteri. Om én måned kommer debuten fra Mirror Lakes, og forventningene har brått skutt enda mer i været."

  Billetter kan kjøpes hos Tiger eller på tigernet.no

  FB share

  Sist oppdatert: tirsdag den 20. mars 2012 kl. 14.12